S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

A-Cosmos, pri nas ste na prvem mestu.

Pravna izjava

Dobrodošli na spletnem mestu družbe A-Cosmos, d. d. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih izdelkih in storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in ne prevzema nobenih odgovornosti za vsebino spletnega mesta.

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe), znake, besedila, slike ter ostale vsebine. Uporaba vsebin je dovoljena le s predhodnim pisnim dovoljenjem družbe A-Cosmos, d. d.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nič na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta. Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Vendar družba A-Cosmos, d. d. ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih straneh tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo družbo A-Cosmos, d. d.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam. Elektronsko sporočilo, ki ste ga prejeli in vse morebitne priloge so lahko poslovna skrivnost in namenjene izključno naslovniku. Če ste elektronsko sporočilo prejeli pomotoma, vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, elektronsko sporočilo pa takoj uničite in uničite vse njegove morebiti natisnjene izvode. Kakršnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine takšnega elektronskega sporočila je izrecno prepovedano. Elektronsko sporočilo je pregledano s protivirusnim programom. Pošiljatelj ne more sprejeti odgovornosti za izgubo ali škodo, ki bi bila povzročena z uporabo elektronskega sporočila ali njemu pripetih datotek.

Vloge z obrazložitvijo namena uporabe podatkov s tega spletnega mesta pošljite na naslov:
A-Cosmos, d. d.
Celovška cesta 182
1000 Ljubljana

Copyright 2017 © Vse pravice so pridržane: A-Cosmos, d. d.

A-Cosmos Ljubljana
Celovška cesta 182
1000 Ljubljana

Kako do nas?

Avtocenter BTC
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana

Kako do nas?

Osnovni podatki

Firma: A-Cosmos, trgovina in proizvodnja d. d.
Skrajšana firma: A-Cosmos, d. d.
Število zaposlenih: 100
Matična številka: 5400210
ID za DDV: SI16457161
Poslovni račun: SI56 3000 0000 2241 512, Sberbank banka d. d.
Osnovni kapital družbe: 1.455.412 EUR

BMW A-Cosmos
Celovška cesta 182, Ljubljana

BMW / Service / Premium Selection / MINI Service

Salon vozil BMW01 5833 540
Rabljena vozila BMW 01 5833 587
Servis vozil BMW in MINI 01 5833 550
Nadomestni deli BMW in MINI 01 5833 560

Mazda A-Cosmos
Celovška cesta 182, Ljubljana

Mazda

Salon vozil MAZDA01 5833 525

Servis vozil MAZDA01 5833 525

Avtocenter BTC
Šmartinska cesta 152, Ljubljana

Mazda

Salon vozil MAZDA01 5231 126

Servis vozil MAZDA01 5231 126