S piškotki izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo. Z uporabo naših storitev se strinjate z uporabo piškotkov. V redu Piškotki, ki jih uporabljamo Kaj so piškotki?

MAZDA CENTER LJUBLJANA - ŠMARTINSKA CESTA 152

Pravna izjava

Dobrodošli na spletnem mestu družbe A-Cosmos, d. d. Spletno mesto je bilo postavljeno z namenom obveščanja širše javnosti o podjetju, njegovih izdelkih in storitvah. Prosimo vas, da kot obiskovalec našega spletnega mesta, upoštevate spodaj naštete pogoje. Z ogledom tega spletnega mesta potrjujete, da se s pogoji strinjate in jih v celoti sprejemate.

Lastnik spletnega mesta bo s potrebno skrbnostjo poizkušal zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov in si hkrati pridržuje pravice, da spreminja vsebino spletnega mesta in ne prevzema nobenih odgovornosti za vsebino spletnega mesta.

Vse znamke na spletnem mestu so zaščitene, če lastnik spletnega mesta ne določi drugače. To vključuje tudi vse lastnikove logotipe (logotipe izdelkov in korporativne logotipe), znake, besedila, slike ter ostale vsebine. Uporaba vsebin je dovoljena le s predhodnim pisnim dovoljenjem družbe A-Cosmos, d. d.

Intelektualna lastnina na spletnem mestu, vključno s patenti, znamkami in avtorskimi deli, je zaščitena. Nič na tej strani ne sme biti uporabljeno ali prikazano na kakršenkoli način brez uradnega dovoljenja lastnika spletnega mesta. Te spletne strani vsebujejo tudi informacije tretjih oseb in povezave s spletnimi mesti tretjih oseb. Vendar družba A-Cosmos, d. d. ne pozna vsebine informacij, vsebovanih na spletnih straneh tretjih oseb in zato ne prevzema nobene odgovornosti za tam navedene informacije.

Na spletnem mestu zbiramo kontaktne informacije in nekatere osebne podatke o tistih obiskovalcih, ki bi radi prišli do informacij in v ta namen kontaktirajo družbo A-Cosmos, d. d.

Izključno odgovornost za verodostojnost osebnih podatkov in kontaktnih informacij prevzamejo obiskovalci. Kontaktne informacije uporabljamo za vzpostavitev stika z obiskovalcem, kadar je to potrebno ali obiskovalec to sam želi. Osebnih podatkov in kontaktnih informacij ne uporabljamo v druge namene ter jih ne razkrivamo tretjim strankam. Elektronsko sporočilo, ki ste ga prejeli in vse morebitne priloge so lahko poslovna skrivnost in namenjene izključno naslovniku. Če ste elektronsko sporočilo prejeli pomotoma, vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, elektronsko sporočilo pa takoj uničite in uničite vse njegove morebiti natisnjene izvode. Kakršnokoli razkritje, distribucija ali kopiranje vsebine takšnega elektronskega sporočila je izrecno prepovedano. Elektronsko sporočilo je pregledano s protivirusnim programom. Pošiljatelj ne more sprejeti odgovornosti za izgubo ali škodo, ki bi bila povzročena z uporabo elektronskega sporočila ali njemu pripetih datotek.

Vloge z obrazložitvijo namena uporabe podatkov s tega spletnega mesta pošljite na naslov:
A-Cosmos, d. d.
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana


Izvensodno reševanje potrošniških sporov po ZIsRPS:

Družba A-Cosmos, d.d. obiskovalce spletne strani ter potencialne in že obstoječe kupce, ki imajo status potrošnika v smislu prvega odstavka 4. člena ZIsRPS, v skladu s tretjim odstavkom 32. člena ZIsRPS obvešča, da ne priznava nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko začne v skladu s tem zakonom, kar pomeni, da se morebitni spori, v primeru, da jih stranki ne uspeta rešiti sporazumno, rešujejo pred pristojnim sodiščem.


Copyright 2017 © Vse pravice so pridržane: A-Cosmos, d. d.

Avtocenter BTC
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana

Kako do nas?

Osnovni podatki

Firma: A-Cosmos, trgovina in proizvodnja d. d.
Skrajšana firma: A-Cosmos, d. d.
Število zaposlenih: 17
Matična številka: 5400210
ID za DDV: SI16457161
Poslovni račun: SI56 3000 0000 2241 512, Sberbank banka d. d.
Osnovni kapital družbe: 1.455.412 EUR

Šmartinska cesta 152
Ljubljana - BTC

Salon vozil MAZDA01 523 11 26
Servis vozil MAZDA01 585 27 90

Pooblaščeni prodajalec Mazda
Pooblaščeni servis Mazda

O družbi Avtocenter BTC
Pravno obvestilo

Zemljevid lokacije - kako do nas